• Längre processer

  Under en längre tid arbetar du i en liten, trygg grupp med frågor som på djupet påverkar ditt ledarskap och din förmåga att föra verksamheten framåt. Dessa processer är en del av mitt forskningsprojekt och genom att delta är du med att föra forskningen framåt.

 • 26 sep 2017 - 25 apr 2018

  Transformation

  Transformation är en grupprocess för dig som har arbetat med personlig utveckling en tid. Du söker - eller har hittat - en ny riktning och vill ha stöd i processen att integrera det du lärt dig med yrkeslivet för att uppnå konkreta resultat. En blandning av teori, övningar och strukturerad feedback för dig framåt i processen. Upplägget vänder sig till företag, företagare och dig som vill sadla om. Förmodligen har du en roll som ledare, chef, entreprenör eller ägare.

  Vill du veta mer?
 • 1 sep 2016 - 4 mar 2017 (Avslutad)

  Integration

  Det här processen vänder sig till dig som arbetat med din egen personliga utveckling och landat i en yrkesroll som du trivs med och vill utveckla. Du är förmodligen företagsledare, chef eller entreprenör och nu handlar det om att integrera dina insikter med yrkeslivet för att uppnå konkreta resultat i verksamheten med inre hållbarhet. Upplägget vänder sig till företag som vill ta tillvara på den potential som finns hos personer som aktivt har arbetat med sin egen inre utveckling.

  Vill du veta mer?
 • 30 aug - 27 nov 2016 (Avslutad)

  Contemplation

  Livet som chef ställer allt högre krav och många som leder andra jobbar samtidigt med utmaningen att inte tappa bort sig själva. Det här projektet vänder sig till dig som känner en stark längtan efter att landa i dig själv och saknar tidigare erfarenhet av meditation. Du vill ha enkla verktyg för att – i din vardag – börja implementera ett nytt förhållningssätt till arbetet, livet och dig själv. Vi jobbar tre timmar, en kväll i veckan under sex veckor. Under den tiden varvas teori och praktik med reflektion och diskussioner i gruppen.

  Vill du veta mer?