Varmt välkommen till vårens retreat på temat Being in Business! Ett drygt dygn i gränslandet mellan ledarskap, verksamhetsutveckling och inre utveckling med fokus på dig själv. När förändringstakten ökar uppstår ett behov av reflektion och inre utveckling. Det är dock lätt att dela upp livet i två separata fack: att ”göra” och att ”vara”. Det här retreatet ger dig möjlighet att landa i ditt varande och därifrån utforska din relation till yrkeslivet och de utmaningar du kommer med.

 

Du har erfarenhet av inre utveckling och förmodligen en roll som högre chef, ledare, VD, konsult, entreprenör eller ägare. Till retreatet kommer du med en stor portion nyfikenhet och kanske några utmaningar som du vill titta närmare på.

 

Under retreatet guidas du i en process där reflektion, övningar och feedback varvas med olika kontemplativa praktiker. På programmet står bland annat: Mindful Nature Walk, Authentic Conversation, Y-modellen 2.0, Action Café, Sacred Earth Meditation, Feedback Sessions samt Singing Bowl Meditation.

 

Sagt om höstens retreat: “Lagom balans vara-göra”, “Jag har tyckt om att arbeta med så öppna, medvetna personer.”, “Jag älskar mixen av rörelser, stillhet, meditation, delningar, tystnad, reflektion. Tempot är fantastiskt.”, “Gruppen! Hur underbar???”, “Du håller space på ett kärleksfullt och tryggt sätt!”, “Skönt att instruktionerna är så tydliga.”, “Jag har tyckt om balansen av övningar och delande samt att du delar med dig av dina reflektioner.”, “Allt känns så tryggt, att våga öppna upp från första stund.”

 

Vi kommer att vara på Bergendals kursgård i Sollentuna som erbjuder en fin mix av Being och Business. Vi inleder med lunch klockan 12 den 1 april och avslutar senast klockan 16 dagen därpå. Kursgården hittar du här: http://www.bergendal.se/kontakt/hitta-hit

 

RETREATKOSTNAD: Förutom programmet ingår lunch båda dagarna, trerätters vegetarisk middag, logi i enkelrum och frukost samt fika mellan måltider. Olika individer har olika förutsättningar och vi försöker anpassa retreatkostnaden efter det.

– 7000 kr exkl moms (Företag)
– 6000 kr exkl moms (Icke vinstdrivande organisationer, egenföretagare med begränsad ekonomi samt privatpersoner)

Det finns även ett begränsat antal stipendier som reducerar kostnaden för privatpersoner mellan jobb och med liten ekonomi. Early Bird 10% tom 25 februari gäller för samtliga.

 

ANMÄLAN: Det är roligt om du kryssar i att du kommer – eller är intresserad – här på Facebook. Men du anmäler dig på riktigt på den här länken: http://lasselychnell.com/anmalan-being-in-business-retreat/.

 

Det finns max 20 platser och minimum är 10 personer. Om du skulle få förhinder kan du boka av kostnadsfritt till och med 25 februari. Efter det är anmälan bindande då platserna behöver bokas på konferensanläggningen.

 

Har du frågor eller funderingar går det fint att skriva till lasse@beinginbusienss.se eller slå en signal på 0700 440022.